Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabadság

2011.08.11

Már szinte magam is alig hiszem, de végül mégis sikerült egy egész hetet itthon maradni, s nem kiabálom el, de ma már csütörtök van és még telefonon sem zaklatott senki a munkahelyről.

Igyekeztünk ezt a hetet tartalmasan tölteni, s közben mamiékat is egy kicsit "szabadságoltuk". Most van idejük átjutni a nyaralóba, noha ott is van meló, de legalább Bence nem nyúzza őket reggeltől estig.

Mi pedig minden napra terveztünk valamit a fiúkkal. Hétfőn Mohácson voltunk bevásárlással egybekötött fagyizás volt a program. Szokás szerint mindenkinek sikerül mindent megvenni, csak megint én nem kaptam magamnak semmit, amit szerettem volna -kezdenék meglepődni az ellenkezőjén azt hiszem.....

Keddre ideért a hidegfront, így itthon maradtunk és helyben bringáztunk, sütiztünk a cukrászdában és játszótereztünk. Szerencsére azért a házimunkával is sikerült haladni, Bubunak is pl egy egész zsák kinőtt ,vagy éppen passzentos ruhát selejteztem ki és helyébe rögtön elő is vettem a másik zsákból legalább ugyanannyit, ha nem többet, ami lassan jó lesz neki, ahogy jön a hűvösebb idő.

Tegnap Pécs volt a cél, Bence nagyon élvezi az autózást, amióta előre került az ülése. Igaz, engem egész úton foglalkoztat, s nem igazán érti, anya miért nem veszi már fel végre a padlóra hajigált játékokat és miért mondja azt, hogy meg kell várni, amíg nem lesz sem mögöttünk, sem szemből másik autó... Alvás után pedig meglátogattuk mamiékat a nyaralóban - nehogy már jól érezzék magukat 2 teljes napig Bence nélkül. Ez persze Kompozással járt a Dunán, ami neki már nem is olyan nagy élmény, inkább természetes. A szél majdnem lefújt bennünket a vízbe, de csak állt az oszlopon rendületlenül az én kicsi fiam és nézte alattunk a vizet, fölöttünk pedig a sirályokat.

Ma Tánti jött hozzánk, illetve gurult a nagy pocijával, ugyanis ez már a 9. hónap. Egészen pontosan a 36. hét. Innen már baj nem lehet. Unokaöcsink 2700 grammos már és még kb egy hónapig a pocakban marad a tervek szerint. Biztos vagyok benne, hogy Bence nagyon féltékeny lesz majd az elején ha megszületik. Estére mamiék is hazaérnek, mert Andris ma már megy éjszakára dolgozni és egyedül nem vállaltam be Bubu mellett az állatsereget.

Holnap elmegyünk fürdeni Siklósra. Kaptam a munkatársaktól egy wellness fürdőkben beváltható kupont, amikor utolsó nap dolgoztam, nagyon örültem neki, ezúton is köszönjük még egyszer csajok! Kiderült, hogy ott is beváltják, így gyakorlatilag féláron, vagyis egy jegy áráért fürdünk mindketten, Bencének pedig még nem kell jegyet venni amúgy sem. Remélem élvezni fogja, Sikonda nagyon tetszett neki, itt már csak azon fog múlni a dolog, hogy bemehet-e a szülő a gyerekmedencébe? Majd megírom a tapasztalataimat....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.