Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Következő lépés

2008.11.11

....Egész konkrétan a pszichológiai vizsgálat eredményére gondolok. Az elmúlt két hétben többször felemeltem a telefont és érdeklődtem, általában elutasító választ kaptam a sok munkára hivatkozva. Nehezen viseltem. Egyetlen szerencse az volt, hogy munkahelyi gondjaim olyan mértékben kötötték le az energiáimat, hogy nem tudtam igazán sokat agyalni ezen...

Ma megtört a jég végre, telefonált a pszichológusnő. Ami érdekes vagy inkább kicsit furcsa, hogy nem engem hívott, hanem a férjemet. A lényeg, hogy sűrű elnézéskérés közepette közölte a hétvégére meglesz a teszt kiértékelése, s akkor megbeszélhetünk egy következő időpontot, amikor is szükség lesz még a Rorsach teszt elvégzésére. Ez az un. tintapacás teszt. Sok értelmét ennek végképp nem látom, de a szabály az szabály.

Innentől kezdve már csak egyetlen akadály van a tanfolyam útjában, a környezettanulmány. Ettő nem tartok, csak szeretnék megfelelően felkészülni rá, de bízom benne, hogy nem az utolsó napon fog felhívni az ügyintéző, hogy másnap jönne.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.