Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bence 8 hónapos

2010.10.22

Igyekszem pótolni a lemaradásomat. A munkába járásba belerázódtunk, általában ki tudom magam aludni, vagy legalábbis megtamultam létezni kevesebb alvással. Egyetlen dologban mutatkozik meg a felborult bioritmusom, ez pedig egyáltalán nem baj. Az elmúlt 7 és fél hónapban amióta Bence velünk van 15 kg-ot fogytam. Mindenféle diéta és csodaszer nélkül, egyszerűen csak felborult minden és leugrottak a kilók. Ez már olyan mértékű, hogy ruhatárat kell cserélnem, mert az eddigi göncök leesnek rólam. Persze örülök neki

Babatündér közben szépen növöget, egyre okosabb és tüneményesebb. Szélvészként söpör végig a házon mászva, és mindent lepakol, kinyit és kipakol, amihez csak hozzáfér. Egy pillanatra se lehet magára hagyni, legfeljebb a járókában, de azt meg utálja a kis drágám. Kapaszkodva feláll mindenütt és időnként jó nagyokat borul, mert azt hiszi tud Ő már állni úgy is, hogy nem kapaszkodik. Lépeget, ha fogjuk a kezét. A rámolással együtt jár, hogy lassan katasztrófa sújtotta övezet lesz a házunk, minden napra jut valami csíny, mindig sikerül valamit eltörni. Kedvenc játék továbbra is a mobiltelefon és a távirányítók, de imádja kipakolni a szennyestartót és a saját szekrényét is.

Tud puszit adni, jóóó nyálasat és integet is, megzabálom. Huncut és huncut a végtelenségig, a nem-et nem érti és bármivel próbálom fegyelmezni, egyszerűen kajánul képenröhög Na persze a nagyszülők is besegítenek, mert náluk mindent lehet....Ha valami nem az elképzelése szerint történik, akkor kiabál és hangosan visít.

Foga továbbra sincs, leginkább a gyümölcsös és édes ételeket szereti.De azért a házi készítésű spenót is nagy kedvenc. Szerencsére ételallergiája eddig nincs, már tojást és tejtermékeket is teszteltünk.

Hihetetlenül gyorsan repül az idő, még csak most hoztuk haza a kórházból, most meg már kész kispasi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.